Pokkaa

Pokkaa

sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

Missä mennään

C. Henna Koskela
Treenien osalta kesä on pyörähtänyt käyntiin oikein mallikkaasti. Ollaan treenattu ahkerasti
hakua/raunioita ja tottista, muutamalla jäljelläkin ehditty piipahtamaan. Pinnalla on monessa suhteessa tapahtunut positiivista henkistä kasvua ja reenit on pystytty vetämään ihan uudelle tasolle - enää ei olla niissä pentutreeneissä. Kaikissa lajeissa tuntuis motivaatiota ja moottoria olevan ja työt tehdään sata lasissa. On se vaan huippu tyttö <3

Juhannus me vietettiin ahkerasti treeraillen. Maastot menee mallikkaasti, mutta tottikseen ohjaaja kaipaa neuvoja, kuinka tällaista terävää tyttöä ohjataan. Onneksi tähänkin "pulmaan" saadaan varmasti hyviä neuvoja, sillä saatiin Pinnan kanssa koirapaikka Susanna Korrin tottissemmaan! Odotan kyllä niin innolla ja toivon, että Pinna näyttää kaikki kummallisuutensa, niin päästään tarttumaan niihin asioihin hyvissä ajoin!

Arki menee molempien koirien kanssa hyvin. Pokka on käynyt viikon hoidossa mun porukoilla ja tuli sieltä kotiin hyvin lenkitettynä, harjattuna ja jopa pestynä! :D Kotia päästessä oltiin kyllä niin väsynyttä poikaa, kun maalla oli joutunut ihan oikeisiin vahtitoimiin, kun oli pitänyt kaupustelijat pitää tontilta loitolla. (Ja heillehän riittää, että pihalla makaa saksanpaimenkoira, niin kääntyvät samantein) Pokka viettää paljon aikaa mun porukoilla myös pihalla loikoillen narussa kiinni ja odottaen, josko joku tulis heittelemään palloa. Malinoissiahan ei moinen remmi pitelisi, vaan se syötäisiin poikki viidessa sekunnissa, mutta Pågen on hieman yksinkertainen, eikä ole koskaan yrittänytkään karata remmistä.

C. Henna Koskela
Edelleen nämä kaksi tulee hyvin juttuun ja ovat kyllä kuin paita ja peppu. Joskin, kyllähän malinoisin ja sakemannin leikit ovat hieman erilaiset, joten Pokka käy lenkillä mun reenikaverin sakemannin kanssa ja heidän kotkotuksiaan katsellessa kyllä huomaa, että nyt oikeen äly ja väläys liikenteessä. Pinnan lenkkeillessä muiden koirien kanssa, se käyttäytyy aika välinpitämättömästi ja vain harvat koirat saavat sen kunnolla leikkimään. Hitaasti lämpeävä pieni tosikko!


Koirat on varmaan onnellisia kun juhannus on juhlittu ja palataan edes hetkeksi arkeen. Meillä koirat viihtyy hyvin kotona yksin ja selvästi kaipaavat jo sellaista yksin oloa, varsinkin Pinna katselee mun suuntaan aika usein kun oon kotona, jotta pitäisikö hänen olla valppaana. Pokka osaa kyllä ottaa lepoa, silloin kun hän sitä kaipaa.. :D Vanhus <3 On ollut niin paljon äksöniä kun on käynyt vieraita ja oltu reeneissä, että ensi viikon saa hyvillä mielin ottaa lepiä ja lauantaina suunnataan kohti Sieviä ja Korrin seminaaria! Sitten alkaiski kirjoittajalla loma, miten tämä määrä koiria oikein riittää tähän treeni-intoon? :D

C. Henna Koskela

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti