Pokkaa

Pokkaa

tiistai 21. helmikuuta 2017

Elämää yhden koiran kanssa

Otsikko kertookin kaiken, mutta onneksi se on vain väliaikaista. Vaikkakin väliaikaisestikin se on hyvin outoa ja jopa liiankin helppoa. Kun on tottunut siihen, että talossa asuu myös yksi enemmän ja vähemmän hääräävä iso saksanpainajainen, niin kyllähän se on outoa, kun se yli kuukauden päivät taloudestamme on poissa.

Pinna siis aloitteli juoksujaan ja hyvissä ajoin veimme Pokan mun porukoille hoitoon. Lähdemme miehen kanssa reissuun, jonka vuoksi haemme Pokan kotiin vasta sieltä kotiuduttuamme. Pinna menee siksi aikaa hoitoon mun kaverille.

Pinna on juoksuillessaan toihuillut hieman vetojuttuja ja näyttäähän tuo ihan yksinkin sujuvan, ilman kaveria vierellä! Kyllä siitä vielä kisakoira tehään. ;) Muutenpa ei olla juurikaan juoksujen aikana tehty mitään kummepaa. Hieman välillä itse hämmästyy siihen todellisuuteen, kuinka kesken kaikki on. Onneksi kevät tekee kovaa kyytiä tuloaan ja hyvä, että päästiin noista juoksuista nyt eroon, niin voidaankin keskittyä koko kesä kunnolla reenailuun! :)

Pinnan vetoreeni löytyy täältä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti