Pokkaa

Pokkaa

lauantai 1. lokakuuta 2016

Mitä meille kuuluu?

Blogi vaihtoi osoitetta ja tätä nykyä meidät löytää facebookin lisäksi myös instagramista! @pokkaasulonainakin
Saa seurailla. :)

Tuntuu, että vastahan Pinna tuli mulle ja nyt se on jo 11 kuukautta! Kohta sais siis varailla aikaa luustokuviin, hui.. Pinna on osottautunut oikein mukavaksi ja järkeväksi koiran aluksi. Vielä ei meille ole valikoitunut vain yhtä ja tiettyä lajia mitä reenattaisiin, vaan katsellaan ihan rauhassa mitä meistä tulee. Ollaan tehty tottista, hakuiltu, jälestetty ja muutamat purut on otettu. Eiköhän tuo ens vuos näytä mitkä lajit meille ykköslajeiksi valikoituu. Odotukset on tyypin suhteen korkealla, saa nähdä mihin meijän rahkeet riittää :)

Pokka aloitti keväällä tosi aktiivisesti jäljen parissa, mutta Pokka osoittautuikin olevan todella jumissa, jonka seurauksena ollaan keskitytty kropan kuntoon saamiseen ja treenistä on tullut taukoa. Taitaa tämä vuosi mennä meillä etsiskellessä, kuinka paljon ja mitä Pokan kroppa kestää. Kisakentät taitaa meijän osalta olla jo kaluttu, ellei sitten vaiheta lajia. Nose work voisi kuulostaa Pokan lajilta. Tärkeintä on, että kroppa kestäis tavallista menoa, ilman, että mihkää pumpuliin käärittäs. Aika näyttää siis, miten edetään. Nyt onneksi Pokan ympärille on löydetty asiantuntevat käsittelijät.

Pinnan kanssa käydään niin pitkälle syksyä reenailemassa, mutta lumen tultua, saa jäädä ihan rauhassa talveksi kasvamaan. Kovastihan tuota omaa reeni-intoa on, mutta pitää koittaa välillä vähän jarrutella ja antaa tuolle pienellekki aikaa kasvaa rauhassa, eihän meillä mikään kiire ole. Kyllä näämmä niitä koiria pitäisi olla kolme! :D
 Tykkään susta niin, että halkeen <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti