Pokkaa

Pokkaa

sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Tavotteita tulevalle kaudelle

Kevät tekee tuloaan kovaa kyytiä ja maastoreenitkin on vihdoin tässäkin huushollissa saatu pyöräytettyä käyntiin. Molemmille muistuteltu hakua ja esineitä, eiköhän tässä pääse piakkoin myös jäljelle!

Pinnan tavoitteena tulevalla kaudella on oppia lähinnä uusia juttuja ja tehdä paljon asioita häiriössä. Syvennytään jo luotuihin pohjiin ja yritetään mennä reeneissä eteenpäin. Tarkoituksena mennä tottiksessa ja tokossa niin paljon eteenpäin kun vain kyetään. Haussa pidetään yllä motivaatiota ja opetellaan käyttämään sitä nenää, eikä vain juoksemaan täysiä. ;) Juoksemisesta päästäänkin tähän uuteen aluevaltaukseen, nimittäin viestiin, sitä olisi tarkoitus aloitella myös. Jäljen osalta varmaan keskitytään niiden pohjien vahvistamiseen ja pyritään vähentämään jäljeltä ruokaa ja tehdään hieman haasvampia jälkiä. Ilmaisujen opettamiset niin hakuun kuin jäljellekkin olen ajatellut jättää ihan talvelle.. Esineiden osalta seuraava etappi olisi noutaminen käskystä, jotta sen pystyisi yhdistämään esineille. Kyllähän se leikkiessä lelua tuo luokse minkä kerkeää, mutte esineillä se ympäristö vie kuus nolla voiton, joten tämän kanssa saa hieman miettiä, kuinka toimitaan. Taitaa vielä monessakin jutussa ruoka viedä lelusta vielä voiton.. :o

Muuten yritään hyvään hallintaan niin reeneissä kuin arjessakin ja katsotaan uudestaan missä ollaan menossa myöhemmin kesällä. Onpas ihana listailla hieman tavotteita, sillä päätöksestä tuota papparaista (eihän 5-vuotias ole vielä mikään pappa, mutta Poppanen on alkanut käyttäytymään hieman höprähtäneesti, niin suottakoon hänelle aikainen vanheneminen ja arvoisensa lempinimi.) kohtaan, olen tullut siihen tulokseen, että se saa jäädä nyt ansaitulle varhaiseläkkeelle. Sen selkä ei enää kestä sitä määrää reeniä, mitä kisoihin tähtäävälle tarvittaisiin. Se kestää sen, että se näyttää Pinnalle mallia, kuinka haetaan esineitä ja ukkoja, se tekee sitä sen verran, että pääkoppa pysyy kasassa. Vaikka, kyllähän se väsyttää eniten itsensä siinä, että tekee meilä 24/7 vahtihommia. Ulos pitää päästä joka päivä vähintään muutamaksi tunniksi ihan vain makoilemaan ja vartioimaan pihaa. Joten Pokan osalta kisailut on nyt kisailtu. Muutenhan se saa menossa olla mukana ihan oman vointinsa mukaan ja onneksi tähän asti selkä ei ole estänyt muuta kuin liiallista treeniä ja raskaampaa liikuntaa.
Aina kiire kumpi ehtii ensin!

Lenkit ja reenit tehty, nyt kelpaa höllää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti